Door middel van mindset, adem en oogbewegingen ben je in staat om ongezonde overlevingsstrategieën op te lossen. Dit is mogelijk met behulp van de innovatieve behandelmethode Mind Eye Power.

De Mind Eye Power is een milde en krachtige methode, die blijvende verandering kan brengen in angsten, trauma’s en overtuigingen en gedragspatronen die niet helpend zijn. 

Door de methode vindt er een verandering plaats in je hersenen. 

“van actueel trauma naar herinnering.

van probleem naar levensles.

van stress naar evenwicht.

van angst naar vertrouwen.

van een staat van ‘aan’staan naar een staat van rust en groei.”

Je ogen zijn de grootste informatieverwerkers van jouw lichaam. Door middel van deze informatie en oogbewegingen worden er allerlei connecties gemaakt in je hersenen. Door inzet van oogbewegingen is het mogelijk om veranderingen op neuroplastische wijze te creëren in de hersenen. 

Er wordt gewerkt met verschillende oefeningen, ontspanningsoefeningen, waarbij het gehele lichaam erbij betrokken wordt. Er is een directe samenwerking tussen het hoofd, het hart en de buik. Een connectie tussen gedachtes, emoties en lichamelijke sensaties.

 

“Met de juiste Mindset (attentie en intentie) in combinatie met oogbewegingen (Eye) geeft de methode zijn kracht (Power).”